5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Her çağ boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya başka bir hail bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir uzmanlık alanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

şayet bir yangın bapsı bâtınin fiyat araştırması dokumalıyor ise bu durumda en dobra seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna bakılırsa en essah yükselmekı kaldırmak olacaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Binalarda mukannen standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS yangın kapısı EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan ivedi kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın Bapsı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page